FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Ha ön belép a posztinfo.hu bármely oldalára, azzal elfogadja az alábbi feltételeket, akkor is, hogyha sem regisztrált felhasználója, sem előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A posztinfo.hu weboldalon (továbbiakban POSZTINFO) található tartalom a POSZTINFO Kft. (a továbbiakban Kiadó) szellemi tulajdona.

Sose maradjon le a legizgalmasabb hírekről

A Kiadó fenntart minden, a POSZTINFO bármely részének bármilyen eljárással történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A POSZTINFO oldalainak tartalmát és kialakítását, arculati elemeit, technikai elemeit nemzetközi és magyar törvények védik.

A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a POSZTINFO egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti, vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a POSZTINFO így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A POSZTINFO értesüléseit átvenni csak a forrás, azaz a POSZTINFO megjelölésével és hivatkozással lehet, valamint azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, s a forrást és hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A POSZTINFO név felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Kiadó előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.
A Kiadó pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A hírügynökségek felhasznált hírei és fotói szintén szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni, vagy tovább adni, részben vagy egészben számítógépen tárolni ? a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

A vélemények közléséről, kommentelésről:
Alapelvünk szerint minden vélemény és hozzászólás megjelenhet, de nem közlünk olyan véleményt, hozzászólást, amely:
– jogszabályellenes, vagy az alkotmányos rend illetve törvények megsértésére buzdít,
– személyiségi jogokat sért, rágalmaz,
– trágár, pornográf,
– valamely nép vagy csoport iránti gyűlölködést kelt,
– vállalkozásokat, termékeket, szolgáltatásokat reklámoz,
– nem függ össze a lap témakörével vagy nem illik a lap szellemiségéhez.

A hozzászólásuk, véleményük elküldésével korlátlan – a többszörözés, átdolgozás, nyilvánossághoz közvetítés, nyilvános előadás és a terjesztés jogát is magában foglaló – felhasználási jogot adnak a Kiadó részére.

A hozzászólását, véleményüket megírhatják saját vagy kreált nevükön, ez utóbbi azonban nem lehet egy ismert közéleti személyiség neve.

A megjelent hozzászólásokban, véleményekben foglalt adatokért, információkért sem a Kiadó, sem a lap semmilyen felelősséget nem vállal, azok nem tekinthetők az ő álláspontjának. A bennük közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban a Kiadó semmifajta kontrollt nem végez és nem vonható felelősségre az azokban elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.

NO COMMENTS