Mása és a medve mesemusical Budapesten

Mása és a medve mesemusical Budapesten

498
0
SHARE

A gyermekek nagy aktuális kedvence, a Mása és a medve című bohókás, kedves mesesorozat egy csodálatos mesemusical formájában kel életre a budapesti Tüskecsarnok színpadán – Magyarországon először – május 6-án.

Gyermekek százezreit nyűgözi le a tévé képernyője elé a Minimaxon jelenleg nálunk is hatalmas sikerrel futó Mása és a medve című mesesorozat. A történet főhőse egy nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. A történet pedig arról szól, hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá. Mása barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keveredik, ezúttal azonban nem a képernyőn, hanem életre kelve a színpadon, egy elbűvölő mesemusical keretében.  Aki velük tart, megtudhatja, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Sose maradjon le a legizgalmasabb hírekről

A Mása és a medve Oroszország egyik legnépszerűbb mese exportcikke, majd félszáz országban vetítik, Dél-Amerikától Ázsiáig. A legnagyobb videómegosztón is a legnépszerűbb videók között találjuk.

NO COMMENTS